تاریخ
اشخاص | |
تاکانو شیگه یُشی |
ابزار و... | |
بگو - شینای |
کاتا | ||||
تاریخچه | ||||
پدیدآورندگان کاتا | ||||
کاتای کن دو | ||||
مقدمه | تاچی 4 | کوداچی 1 | ||
تاچی 1 | تاچی 5 | کوداچی 2 | ||
تاچی 2 | تاچی 6 | کوداچی 3 | ||
تاچی 3 | تاچی 7 | |||
بکوتو... کیهون کیکو |
||||
سایر | ||||
فنون | ||||
کلیات | ||||
فهرست فنون کندو | ||||
شیکاکه وازا | ||||
ایپون اوچی وازا | اوسائه وازا | کاتاته وازا | ||
هارای وازا | کاتسوگی وازا | جودان وازا | ||
رنزکو وازا | ماکی وازا | دبانا وازا | ||
هیکی وازا | تبی کمی وازا | هیکی بانا وازا | ||
اوجی وازا | ||||
سوری آگه وازا | نوکی وازا | اوچی اتشی وازا | ||
کائشی وازا | آماشی وازا | کیری اتشی وازا | ||
سایر | ||||
مفاهیم واصطلاحات | ||||
اصطلاحات | سمه | سوکی | داتتسوبوی | |
سان ساپو | کی کن تای نو ایچی | ماای | تاچی آی؟ | |
کی کای | زان شین | تکوی وازا | موشا شوگیو | |
سن | سو ته می | مه تسوکه | ||
تمرین | ||||||
گرم کردن |
کامائه کاتا |
تسوبا زریای |
||||
شی سِی |
آشی ساباکی | انواع کیکو | ||||
کامائه |
سوبوری | اوچی کمی | ||||
چودان | کاکه گوئه | کاکاری | ||||
جودان | کیری کائشی | جی | ||||
نیتو | تای آتاری | سایر | ||||
هانشی تاکانو شیگه یُشی؛ 50 توصیه درباره کِیکو |
شی آی
داوری
کتاب "آزمون سطح بندی کندو به زبان ساده" (کودا هانشی، دان هشت)
برگرفته شده از kendo.blog.ir